Despre


Noua platformă Moodle (versiunea 3.8), găzduită și administrată pe serverul UAV, este un sistem de tip blended e-learning, performant şi gratuit, cu instrumente de management online al învăţării, care poate ajuta foarte mult la predare-învățare-evaluare clasică (față în față în combinaţie cu online şi offline), asigurând şi posibilitatea unui învățământ la distanţă (online total).
Studenţii UAV îşi pot descărca sau vizualiza cursurile în format electronic, pot asista la cursuri în format videoconferinţă (via BigBlueButtonBN  - similar cu Zoom), pot să rezolve teste online, să folosească chat-ul,  forumul de grup, serviciul de e-mail ş.a. (23 de activități în total).
  Ştiri site

  Bine ați venit pe platforma de cursuri online

  by Adrian Condescu -

  Probleme generale de acces şi înrolare

  Datorita numeroaselor e-mailuri primite pe tema parolelor şi funcţionalitatea acestora, precizăm mai jos anumite aspecte pentru o mai bună utilizare a sistemului.

  1. Obţinerea/Resetarea Parolei

  Contul utilizatorului este creat pe baza unei adrese de e-mail valida, dacă întâmpinați probleme la accesarea contului, vă rugăm să vizitaţi pagina http://moodle.uav.ro/login/forgot_password.php. După completarea adresei de e-mail de confirmare a solicitării de resetare a parolei, daţi click pe link -ul din acest e-mail (verificați dacă mesajul nu a ajuns în spam), după care vă duce pe înapoi pe platformă şi vă creaţi o nouă parolă. ATENTIE: parola poate să conţină caractere non alphanumerice adică , . " # @ etc. Copiaţi toată parola din email, asiguraţi-vă că nu copiaţi spaţii goale înainte sau după parola după care vă puteţi autentifica în sistem. Sistemul nu poate să trimită o parola invalidă, verificaţi de mai multe ori introducerea acesteia, să nu aveți tasta CAPS LOCK apăsată sau tasta SHIFT blocată.

  2. Logarea in sistem

  Pe baza userului şi a parolei dumneavoastră puteţi accesa sistemul. Odată ce aveţi un username şi o parola validă, nu înseamnă că aveţi automat şi acces la toate cursurile. Fiecare profesor sau îndrumător de an trebuie să vă înroleze (înscrie) în curs, înainte de a avea permisiuni de interacţionare cu acesta. Administratorul de sistem nu poate să vă înroleze la un curs, ci doar profesorul titular al cursului poate efectua această operaţiune.

  3. Probleme Browser

  Daca întâmpinați probleme cu autentificarea din Internet Explorer vă invităm să descărcați un alt browser pentru navigarea in sistem. Variantele recomandate de noi sunt Mozilla Firefox sau Google Chrome. Ele pot fi descărcate de la linkurile de mai jos:

  http://www.firefox.ro/ si https://www.google.com/chrome


  (Modificat de Ioan Dzitac - trimis iniţial de marţi, 28 aprilie 2020, 23:33)